Santa Irene

En ja hoor, vanmorgen ging er weer een wekker af om 5:00 uur ‘s ochtends. 😡 Iedereen wakker! Eerst nog samen met Duitser Uwe ontbijt genomen, dan de rugzak op het gemakje gepakt en vervolgens op wandel vertrokken. Vandaag was weeral een korte etappe hoewel het kriebelde om door te wandelen. Er was veel volk op gang dus het was niet nodig om de gele pijlen richting Santiago de Compostela te volgen. Je moest gewoon de mensenmassa volgen. 😉 Opvallend was dat in elk dorpje een mogelijkheid was om iets te drinken. Het was in die mate toeristisch dat sommige bewoners zelfs een bar in hun tuin hadden geïnstalleerd. Verder valt er over de wandeling van vandaag weinig te zeggen. Na 16,3 kilometer is Bart aangekomen in Santa Irene waar hij overnacht in een privé “albergue”. Daar bleek ook Fransman Jean-Louis te overnachten en het was een fijn en hartelijk weerzien! Jean-Louis en Bart hebben mekaar tijdens de eerste 2 weken van de Camino del Norte leren kennen. De mannen zijn gezellig samen een pint gaan drinken en hebben samen naar de aankomst van de koers gekeken. 🚴‍♂️  Vanavond zal de gastvrouw van de “albergue” koken voor haar gasten. 

Nu even over morgen. De kans is groot dat Bart morgenavond nog zal aankomen in Santiago de Compostela. Alles zal afhangen van de vlucht van Amélie en Heidi. ✈️  Als die vlucht op tijd kan vertrekken dan zal Bart morgenavond nog de finish bereiken. 🏁 Bij vertraging (maar dat hopen we niet) dan moet de planning mogelijks herbekeken worden. Mocht er morgen geen verslag online komen dan is dat door tijdsgebrek. Maar dat maken we dan overmorgen weer dubbel en dik goed met een uitgebreid verslag en foto’s van de aankomst. Het wordt een spannende dag morgen!!! 
















Reacties

  1. Goed gedaan Bart! Zal een blij weerzien zijn voor je familie. Ook wij zijn benieuwd naar je verhalen . Nog een laatste tripje tot aan de finish 👍grtjs en tot gauw, je collega’s 🤗

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 1

Irun (startpunt Camino del Norte)

Rocroy - Aubigny Les Pothées